Een bekende leus voor gezinnen en huizen waar volop leven in de brouwerij is, en dat is ook precies het idee achter onze ‘open huis’ avonden. Samen gezin zijn, samen eten, elkaar ontmoeten van hart tot hart in een huiselijke sfeer zonder programma of volgeplande agenda. Een plek waar je mag aanschuiven, jas uit, sloffen aan en heerlijk thuis komen.

Waar & wanneer?
Elke vrijdagavond vanaf 17.30 uur tot een uur of 22.00. Aan de Dennenweg 100, Arnhem

Over Aan tafel 
Aan tafel is voor iedereen die behoefte heeft aan een ontmoeting met die ander, los van afkomst, geloof, politieke mening maar gewoon zoals je bent. Wat we doen? Samen eten, koffie/thee drinken, spelletje, praatje pot, praten over wat jou bezig houdt, luisteren naar jou.

Je hoeft niks verplicht mee te nemen, maar wat zou kunnen:Sloffen, dingen om lekker te lezen, een spelletje, jezelf, geld voor het eten en natuurlijk: Een vriend/kennis/buurman/familielid. Iedereen is welkom!

Waarom ‘Aan tafel’? Omdat we willen delen in de rijkdom die Jezus ons heeft gegeven en ons met jou willen verbinden!!

Belangrijke informatie
Het kost €2,50 per avond (graag contant meenemen). Mocht je niet de financiële mogelijkheid hebben om dit te betalen, dan ben je natuurlijk alsnog van harte welkom. Neem wel even contact op met Janine Pormes.

Opgeven hoeft alleen als je mee wilt eten, zodat wij weten hoeveel eten er op tafel moet! Mail naar henriette-van-baal@hotmail.com.

 

We hopen je snel te ontmoeten!
Warme groet,

Marcel en Janine Pormes