Elke zondag 10:15 uur

Onze zondagdienst

Over onze zondagdienst

Een keer langskomen? Je bent van harte welkom! Onze zondagdienst is om 10.15 uur, aan de Dennenweg 100 te Arnhem. De kerkdienst is rond 12 uur afgelopen. Maar daarna hoef je niet meteen naar huis! We drinken namelijk graag een kopje koffie met je in onze koffiebar. Ook is er de gelegenheid om met een van ons te bidden of praten als je ergens mee zit. Wat je van de kerkdienst kunt verwachten lees je hieronder.

Elke zondag wordt de dienst geopend door onze voorganger, of door een van onze oudsten, dat zijn mensen die al voor een lange tijd met God leven en de leiding hebben gekregen binnen de kerk. We bidden samen, en soms zijn er wat mededelingen aan het begin van de dienst.

Van alles wat

Muziek & Preek

Daarna hebben we de ‘zangdienst’. Wij houden van mooie muziek, het is een prachtige vorm van aanbidding. Daarom hebben we een goed gevuld podium met een band en iemand die de zangdienst leidt: een zangleider. We hebben veel ruimte voor muziek in de dienst. De aanbidding beleeft iedereen op zijn eigen manier, en daar is ook alle vrijheid voor. De een staat vol blijdschap mee te zingen met zijn handen in de lucht, de ander knielt en bidt en weer de ander zit en geniet gewoon van de muziek.

Het andere deel van de kerkdienst bestaat meestal uit een preek. Onze voorganger, iemand van de oudsten of een andere spreker deelt een les uit de Bijbel die hij of zij zelf geleerd heeft. Soms hebben we in plaats van een preek ruimte voor getuigenissen, dan kan iedereen die dat wilt iets delen over wat God de afgelopen tijd heeft gedaan in zijn of haar leven. Naast de muziek en de preek is er ruimte voor gebed.

Tieners, kids en alles tussenin

Voor onze jeugd

Halverwege de zangdienst wordt er een oproep gedaan voor de kinderen. Zij hebben namelijk hun eigen dienst! Er is een crèche voor kinderen van 0-4 jaar en er is een programma voor kinderen uit groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8. De kinderen zijn onder de zorg van ervaren kinderwerkers, die om de zondag extra hulp krijgen van een van onze tieners. Vragen over de créche of kinderkerk? Neem gerust contact met ons op!

We hebben een grote groep jongeren in onze kerk! Dan is het wel zo leuk als je zo af en toe samen iets kan ondernemen. Daarom hoeft de jeugd (middelbare scholieren) twee keer per maand niet bij de preek te blijven zitten. Ze hebben dan hun eigen dienst onder leiding van onze tienerleiders, die stiekem van binnen zelf ook nog een beetje tiener zijn… Ook naast de zondag onderneemt deze groep van alles. Zo hebben we elke maand een chill-avond en een worship-avond.

Meer informatie