Wij houden jaarlijks de Willow Creek, Global Leadership Summit [GLS] om te leren en te inspireren.
Alle formele en informele leiders van Vluchtheuvel Arnhem worden uitgenodigd, we kijken de video’s samen en (ver)werken de leiding van de Geest in onze visie. Daarbij is het een mooi moment om samen op te trekken. Ik ben heel blij dat we zo’n groot team aan leiders hebben, ik ben heel blij met jouw inbreng!

Naast de beste video’s van Willow Creek GLS 2018 heb ik dit jaar Wilbert de Goei uitgenodigd om met ons te werken aan: positie, identiteit, roeping en transparant leiderschap.

Op vrijdag 22 maart begint de eerste bijeenkomst om 13:00 uur. Op zaterdag beginnen we om 10:00 uur. Om 16:30 uur eindigt op vrijdag en zaterdag het programma.

Ik zie uit naar je komst, laat je niet afleiden door gedachten dat jij er niet bij hoort of er niet toe doet: je bent kostbaar in de handen van God

Als je mee wilt laat mij weten, neem dan contact op met Ludolf Schouten ludolf@vluchtheuvel.org