Opgaveformulier gemeenteweekend Vluchtheuvel

 

Hierbij de eerste informatie en mogelijkheid om je op te geven voor dit weekend!

 

Wanneer

Vrijdag 7 september 19.00 uur  –  Zondag 9 september 16.00 uur.

 

Locatie

Dit weekend zullen we doorbrengen op locatie de Oase te Doetinchem. Kijk voor meer info op: https://www.oasekampen.nl/deoase/groepsaccommodatie.

 

Accommodatie

Er is een ontmoetingsgebouw met 7 slaapzalen met 8 slaapplaatsen per zaal. Er zijn een aantal blokhutten beschikbaar met 2 slaapplaatsen en een grote slaapzaal met plaats voor 20 personen. We kunnen helaas niet ingaan op een wens om als gezin op één kamer te slapen. We zullen een indeling voor gemengd slapen moeten maken. Het is wel mogelijk om als gezin met eigen tent of caravan te komen en deze te plaatsen op een direct naastgelegen veld. Hiervoor gelden meerkosten van 5,- per tent/caravan per nacht.

 

Kosten

Kosten voor dit weekend bedragen 40,- per volwassene en 30,- voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Dit is inclusief 2 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, lekkers, drankjes en eventuele activiteiten. Eventueel is het ook mogelijk om een dag te komen. Voor de zaterdag vragen we 15,- en de zondag 10,- vergoeding voor catering en dag-gast tarief.

Voor sommige mensen/ gezinnen is het bekostigen van het weekend best een hele opgave. Daarom willen we vragen aan die gemeenteleden die daar ruimte voor hebben of dit op hun hart hebben om een gift te geven. Er kan gekozen worden voor een gift van een willekeurig bedrag, maar ook voor het sponsoren van een kind om een gezin te ontlasten.

 

Persoonlijke wensen

Mogelijk zijn er specifieke wensen waar we rekening mee moeten houden. Geef dit hieronder op het opgaveformulier duidelijk aan. N.a.v. de wensen wordt er contact opgenomen.

 

Betaling

Na opgave is het zaak om zelf op tijd voor de betaling te zorgen. Dit kan overgemaakt worden op rekeningnummer: SNS-bank: NL78 SNSB 0962832200 of ING-bank: NL62 INGB 0002420800 Kerkgenootschap de Pinksterzending Arnhem  o.v.v. gemeenteweekend en naam/namen deelnemers. Gift/sponsor bedrag graag apart vermelden bij omschrijving of apart overmaken. Betaling kan in één keer (voor 1 juni), maar is ook mogelijk in twee termijnen.       In dat geval moet de helft van het totaalbedrag uiterlijk 1 juni overgemaakt worden i.v.m. inkoopkosten en uiterlijk  1 september moet dan het restbedrag overgemaakt zijn.

 

Opgave is mogelijk tot 31 juli. Daarna in overleg.

 

Wil je je opgeven klik dan de volgende link aan:

https://goo.gl/forms/aa9WClDsaj46whlf1 

 

Heb je nog vragen, schiet dan één van onderstaande personen aan of mail naar vluchtheuvelweekend@gmail.com.

 

 

Met vriendelijke groeten,

Het gemeenteweekendcomité

 

Madelief Emmens

Wil Leeverink

Angela Pronker

Ivo Jaakke