Opgaveformulier gemeenteweekend Vluchtheuvel

 

Wil je je opgeven klik dan de volgende link aan:

https://goo.gl/forms/aa9WClDsaj46whlf1 

NIEUWE INFORMATIE GEMEENTEWEEKEND:

Voor deelnemers aan gemeenteweekend Vluchtheuvel 7,8 en 9 sept 2018

 

Route vanuit Arnhem:

Neem de snelweg A12 en vervolgens 5 km voor de Duitse grens de A18 richting Doetinchem. Blijf de A18 volgen tot einde snelweg (nabij Varsseveld). Bij de stoplichten aan het einde van de snelweg linksaf slaan. Vervolgens rechtsaf naar Westendorp. Je rijdt door dit dorp heen. Na het dorp neem je de 2e afslag rechts: de Pinnendijk. Vervolgens ga je na 100 meter linksaf: Berkelaarlaan. Rij deze laan af. Na een stenen bruggetje neem je de 2e (zand)weg links: stadsheidelaan. Door het bos ga je na ca. 1000 meter de 1e weg rechts. Hier staat huisnummer 3 aan de weg, na ca. 300 meter bereik je de Oase.

Wat je moet weten

Adres:

Oasekampen
Stadsheidelaan 3
7004 JE Doetinchem

 

Je mag vrijdag 7 september – aankomst 19.00 uur – bij de groeps-accommodatie de Berk je spullen uit de auto laden, maar vervolgens parkeer je de auto op het veld dat aangewezen wordt. Kom je op zaterdag of zondag als dag gast dan verwachten we je rond 09.30 uur. Programma begint beide dagen om 10.00 uur.

Zondag zullen we uiterlijk 16.00 uur het weekend met elkaar afsluiten.

 

In ieder geval per persoon meenemen:

Een 1 persoonshoeslaken (0.90/2.00) / een kussensloop / een slaapzak of dekbed

 

Programmaonderdelen:

Het wordt een ontspannen weekend, met geestelijke toerusting en activiteiten. Denk dan aan samen stille tijd houden, voetballen, worship, corvee, bonte avond, kampvuur, zwemmen, lekker eten, bijpraten… Op zaterdagochtend worden er seminars gegeven waar je geestelijk door uitgedaagd of opgebouwd wordt en op zondagochtend hebben we met elkaar een dienst. Ook wordt dit weekend het nieuwe jaarthema van onze gemeente bekend gemaakt. We hebben er ongelooflijk veel zin in en hopelijk jullie ook!

 

Enkele huisregels van de Oase die we jullie onder de aandacht willen brengen:

  • Voor gebruikers van een tent of caravan: deze mag alleen geplaatst worden op het van tevoren door de beheerder aangewezen terrein
  • Let op paps en mams: Kinderen mogen alleen onder toezicht van volwassenen op het terrein/ bos/ sprengen spelen
  • Het zwembad mag helaas alleen gebruikt worden wanneer de beheerder dit heeft vrijgegeven
  • Nachtrust gaat in om 23.00 uur, dan mogen er op het terrein geen gesprekken, gelach, muziek e.d. meer klinken. Na 24.00 uur moet het ook in de gebouwen stil zijn
  • Voetballen mag alleen op het voetbal terrein, niet bij de gebouwen

 

Moet lukken toch?!                                             

 

Wat je mag voorbereiden

 

Zaterdag:

 

Vrijetijdsbesteding:

We hebben een vol programma maar plannen de zaterdagmiddag vrij. Je kunt dan in de bossen gaan wandelen, zwemmen, voetballen, oefenen voor de bonte avond. Maar er zijn ook in de omgeving uitstapjes te maken. Google eens op landgoed Slangenburg of VVV Doetinchem. Waarschijnlijk kom je op leuke ideeën.

 

Bonte avond:

UITERAARD gaan we zaterdagavond kijken naar elkaars talenten. Op wat voor een vlak ook. Ga er eens voor zitten en bedenk hoe jij (of samen met anderen) een leuke bijdrage van ongeveer 5 minuten kan geven aan deze avond. Een sketch, een voordracht, een mime, een solo (muzikaal of zang..), een spel. Het maakt niet uit, maar zorg dat je voorbereid komt. Heb je hier iets in nodig (verkleed kleding, attributen, hulp), laat het dan even weten aan Madelief. Zij coördineert deze avond, kan met je meedenken en gaat jouw bijdrage graag inplannen!

 

Zondag:

 

High tea:

We zullen deze dag niet gewoon met elkaar lunchen, maar ongelooflijk lekker smullen. Iedereen die komt, of het nu voor een heel weekend of een dag is, neemt iets lekkers mee. Dit kan iets zoets of iets hartigs zijn. Je mag thuis vast de keuken in duiken en iedereen verrassen met je culinaire talenten of je gaat langs de winkel: het maakt niet uit. Je neemt iets mee ter grootte van jouw gezelschap. Leef je uit en show ons je (mis-) baksels. We bergen bij aankomst alles in de koeling op en pakken zondagmiddag uit met deze bijzondere lunch.

 

Heel Vluchtheuvel bakt!

Of gaat langs de banketbakker…

Bij vragen:

Wil Leeverink; 026-3514042

Angela Pronker: 0316-241535

Madelief Emmens: 06- 43484836

Ivo Jaakke: 06-14350119

 

PS: check even of je al betaald hebt….

 

 

 

Heb je nog vragen, schiet dan één van onderstaande personen aan of mail naar vluchtheuvelweekend@gmail.com.

 

 

Met vriendelijke groeten,

Het gemeenteweekendcomité

 

Madelief Emmens

Wil Leeverink

Angela Pronker

Ivo Jaakke