The English are coming!

Al geruime tijd heeft de Vluchtheuvel warm contact met Yapton Free Church uit Engeland en hebben we elkaar over en weer opgezocht om elkaar te bemoedigen en te ondersteunen. Vele hebben de farm in Yapton al een keer bezocht en de jeugd is meerdere keren naar Soul Survivor geweest met de Engelsen. Twee jaar geleden zijn de Engelsen bij ons te gast geweest om te helpen klussen in ons kerkgebouw. En nu in oktober komen de Engelsen bij ons op bezoek. 

In oktober is het tijd voor fellowship! Er hebben zich al meerdere mensen opgegeven om vanuit
Engeland naar Arnhem te reizen met als hoofddoel: Ontmoeting van hart tot hart. We willen samen tijd doorbrengen, elkaar bemoedigen, van elkaar leren en samen ontdekken hoe geweldig groot onze God is! Tijd voor ontmoeting, verdieping en aanbidding. Van samen eten tot de straat op: Er staat ons een mooie week te wachten.  Schrijf je in voor Vluchtheuvel nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het programma en het laatste nieuws!

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen!

Natuurlijk willen we onze vrienden warm onthalen. Wil jij voor 1 week één of meerdere gasten ontvangen? Neem contact op met Janine Pormes via janine.pormes@chello.nl.

Blijf op de hoogte

De komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van het weekprogramma. We zullen aansluiten bij het programma van de Vluchtheuvel, zoals de Healingroom en bij Aan tafel, maar ook samen de straat op gaan met de Engelsen, fietsen op de Hoge Veluwe, tijd voor aanbidding en studie en tijd voor ontspanning. Alvast en tipje van de sluier… Een afsluiting met samen eten en kampvuur op vrijdagavond 26 oktober! Hou je er vast rekening mee in de agenda? Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Kind regards,
Janine Pormes
Madelief Emmens
Friede de Vreugd.